Releasedatum 'The Handmaid's Tale' seizoen 5 bekend

Releasedatum 'The Handmaid's Tale' S5 bekend

Het vijfde seizoen van de populaire reeks zal in het najaar te zien zijn...

Geoffrey Ketels, 14 juni 2022 om 15:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van de serie The Handmaid's Tale opgelet! Hulu heeft namelijk bekend gemaakt wanneer het vijfde seizoen van de populaire serie te zien zal zijn.
In alweer het vijfde seizoen van The Handmaid's Tale zal June geconfronteerd worden met de gevolgen van de moord op de echtgenoot van Serena, namelijk Fred Waterford. Bovendien zullen we als kijker ook te zien krijgen hoe Commandant Lawrence een samenwerking aan zal gaan met tante Lydia. Dit bovendien terwijl hij Gilead probeert te hervormen en de macht wil grijpen.

September
De cast van The Handmaid's Tale bestaat uiteraard uit enkele prima acteurs en actrices. Het gaat hierbij dan onder meer om Elisabeth Moss en Yvonne Strahovski. Andere namen die er deel van uitmaken zijn bijvoorbeeld Bradley Whitford, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Sam Jaeger en Amanda Brugel.

Het vijfde seizoen brengt ook een nieuw castlid met zich mee, namelijk Christine Ko. Eerder werd helaas ook bekend gemaakt dat er al minstens één naam niet terug zal keren voor het vijfde seizoen. Het gaat hierbij om Alexis Bledel die in de reeks de rol van Emily voor haar rekening nam.

Het vijfde seizoen van The Handmaid's Tale wordt uitgezonden door Hulu in de Verenigde Staten vanaf 14 september 2022. Traditioneel gezien zouden de afleveringen een week later ook in Nederland te bekijken moeten zijn bij Videoland.


Lees meer over: The Handmaids Tale, serie, series, Hulu

Populair nieuws