Krijgt Netflix vampierenserie 'First Kill' een tweede seizoen?

Krijgt 'First Kill' een tweede seizoen?

De schrijfster van de serie blijkt alvast te vinden te zijn voor een vervolg op de reeks...

Geoffrey Ketels, 14 juni 2022 om 16:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van de gloednieuwe vampierenserie First Kill werd vrij goed ontvangen. Heel wat fans stellen zich dan ook onderhand de vraag of er nog een tweede seizoen van de reeks zou kunnen verschijnen of niet.
De vraag van de fans heeft duidelijk haar weg gevonden naar de schrijfster en tevens ook de productieleider van First Kill. V. E. Schwab reageerde op de vraag door te stellen dat zij een vervolg wel ziet zitten. Alleen Netflix zou nog overtuigd moeten worden. Ze deelt meteen ook enkele tips om dit voor mekaar te krijgen.

De serie First Kill is gebaseerd op een kort verhaal dat Schwab in het verleden heeft geschreven voor het zogenaamde Vampires Don't Get Old: Tales With Fresh Bite. De meningen over de nieuwe Netflix-serie zijn best verdeeld, maar toch wordt ze volgens verwachting vrij goed bekeken. Velen hopen dan ook stellig dat er nog een vervolg zal verschijnen.

Berichten op Instagram
Dat heel wat mensen zitten te wachten op een vervolg blijkt volgens Schwab uit de vele berichten die ze ontving op Instagram. Daarop wist de schrijfster het volgende te antwoorden:

"Of er al dan niet een tweede seizoen zal komen hangt nagenoeg volledig af van de kijkcijfers van het eerste seizoen. In het bijzonder de eerste twee weken zijn van cruciaal belang."

Of er nu wel of geen vervolg zal verschijnen is tot dusver dus nog niet bekend. In ieder geval heeft Schwab wel aangegeven zowel de kijkers als Netflix dankbaar te zijn dat ze haar verhaal op deze manier heeft kunnen visualiseren. Wordt ongetwijfeld vervolgd... of niet?


Lees meer over: First Kill, serie, vampierenserie, series, Netflix

Populair nieuws