Tweede seizoen 'Barbaren' verschijnt in het najaar

Tweede seizoen 'Barbaren' verschijnt in het najaar

De slag om het Teutoburgerwoud was volgens Netflix nog maar het begin...

Geoffrey Ketels, 14 juni 2022 14:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dat er nog een tweede seizoen zou verschijnen van de serie Barbaren was al even bekend. Nu weten we echter ook wanneer we dat tweede seizoen ongeveer mogen verwachten.
Het tweede seizoen van Barbaren zal bestaan uit in totaal 6 afleveringen. Voor elke aflevering geldt dat ze ongeveer 45 minuten zal duren. De opnames voor het nieuwe seizoen vonden plaats in het Poolse Krakau.

Een officieel plot is voor het tweede seizoen van de reeks nog niet bekend gemaakt. Wel werd aangegeven dat de slag om het zogenaamde Teutoburgerwoud een aanzienlijke impact heeft gehad op de Romeinse verovering. Nu ze een nederlaag hebben geleden rest uiteraard de vraag hoe het nu verder moet met de barbaren.

Herfst
Er werd tot dusver nog niet concreet bekend gemaakt wanneer het vervolg op Netflix te zien zal zijn. Wel weten we dat, dat in de herfst van dit jaar zal zijn.

Heb je het eerste seizoen van deze populaire reeks nog niet gezien? Dan is het uiteraard nog altijd mogelijk om deze te bekijken op streamingdienst Netflix.

Lees meer over: Barbaren, serie, series, Netflix, Barbarians

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws