search
Horroractrice uit 'Hannibal' het nieuwe slachtoffer in 'Chucky' seizoen 2?
Series / Nieuws

Horroractrice uit 'Hannibal' het nieuwe slachtoffer in 'Chucky' seizoen 2?

De moordende pop is bijna weer terug met een nieuw seizoen, waar deze actrice misschien zijn volgende slachtoffer zal worden.

Een actrice uit de ene horrorserie wordt doorgesluisd naar de volgende: actrice Lara Jean Chorostecki, bekend van haar rol als Fredricka "Freddie" Lounds in Hannibal, zal ook in het tweede seizoen van de serie Chucky te zien zijn!

In het eerste seizoen van de serie Chucky is de legende van de pop nog steeds niet deel van het verleden geworden. Wanneer een Chucky-pop opduikt op een 'yard sale' vervalt een idyllische Amerikaanse stadje in chaos.

Een serie aan moorden ontmaskert de vele duistere geheimen en hypocriete kanten van de bewoners, met een grote rol voor de vervloekte pop. Ook wordt er een onguur licht geworpen op de origine van de vervloekte pop als een schijnbaar doodnormaal kind, dat op mysterieuze wijze is veranderd in het moordzuchtige monster.

Het nieuwe seizoen van Chucky
Het eerste seizoen van de horrorserie verscheen in oktober 2021, en werd zo goed ontvangen dat al snel een tweede seizoen aangekondigd werd. Nu is een grote naam bekend gemaakt voor de cast. Zoals gesteld is Lara Jean Chorostecki te zien geweest in de serie Hannibal, maar maakte zij bijvoorbeeld ook onderdeel uit van Guillermo del Toro's recente film Nightmare Alley.

Haar rol zal volgens de producenten "veel voorkomend" zijn in de serie, maar helaas zijn er nog niet meer details erover vergeven. Najaar 2022 wordt de uitzending van het nieuwe seizoen verwacht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen