Nieuwe 'Squid Game' seizoen 2 details bekendgemaakt

Netflix heeft nieuwe details gedeeld over Squid Game seizoen 2, wat nu officieel op de streamingsdienst gaat verschijnen.

Niels Arts, 15-06-2022 07:53

Het is officieel: Squid Game krijgt een tweede seizoen op Netflix. Dit was al zo goed als zeker en komt dus als geen verrassing, maar naast de officiële aankondiging heeft Netflix ook details gedeeld over het verhaal.
In een serie van twee Tweets deelt Netflix dit heuglijke nieuws. In het eerste bericht hebben ze het enkel over de aankondiging, terwijl de tweede Tweet bedoeld is om in de woorden van Squid Game-maker Hwang Dong-hyuk toe te lichten waar het verhaal over gaat.

Squid Game seizoen 2
Dong-hyuk begint echter over het plotselinge succes van Squid Game, dat twaalf jaar duurde om te maken en twaalf dagen duurde om de meest populaire Netflix-serie ooit te worden.

En nu keert Gi-hun terug. Ook de Front Man keert terug. De man in het pak die het ddakji-spel speelt keert misschien ook wel terug. En dan, ten slotte, krijgen we de introductie van Young-hees vriendje te zien, genaamd Cheol-su.

Wanneer Squid Game seizoen 2 gaat verschijnen? Voorlopig nog niet, want de productie moet nog beginnen. Eind 2023 of ergens in 2024 lijkt de meest realistische optie.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Squid Game, Netflix, seizoen 2, Hwang Dong hyuk

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix