search
Voor 'Hustle'-fans komt seizoen 2 van deze basketbalserie goed uit!
Series / Nieuws

Voor 'Hustle'-fans komt seizoen 2 van deze basketbalserie goed uit!

De serie volgt de tegenslagen van een jonge basketbalspeler, geïnspireerd door het leven van Kevin Durant.

De Apple TV Plus-serie Swagger kan rekenen op een nieuw seizoen! De serie komt uit de handen van het productiemaatschappij, dat Kevin Durant zelf heeft opgericht, en is semi-autobiografisch voor de profbasketballer.

Het eerste seizoen van de basketbalserie kwam in oktober 2021 online en bestond uit tien afleveringen. Het verhaal gaat over de jeugdige basketbalspeler Jace Carson (Isaiah Hill), die een rijzende ster is binnen de Amerikaanse jeugdbasketbalcompetitie.

Om zijn droom te verwezenlijken zal Jace een trainingsprogramma volgen, geleid door Ike (O'Shea Jackson Jr.). De twee vormen een hechte band, en Ike laat zien hoe Jace zijn ideaal waar kan maken om op een dag in de NBA te spelen. Klinkt eigenlijk wel een beetje als Hustle, nietwaar?

Het nieuwe seizoen
Recentelijk zette 35Ventures, de productiemaatschappij van Durant, het onderstaande Instagram-bericht online, waarin de verlenging van de serie aangekondigd werd.

Bekijk op instagram

Een synopsis of een releasedatum is helaas nog niet gecommuniceerd, maar de opnames zijn gelukkig al wel begonnen! Als je het eerste seizoen op Apple TV+ nog niet hebt gezien en wel benieuwd bent geworden, kan je hieronder de trailer van seizoen 1 vinden!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen