'The Boys' gaat richting wel heel bizar moment

'The Boys' gaat richting wel heel bizar moment

Homelander gaat voor het einde zorgen van de wereld in The Boys als we dit zo horen.

Jim Pedd, 16 juni 2022 om 07:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Boys is pas net halverwege zijn derde seizoen. Maar nu al heeft Prime Video een vierde reeks afleveringen besteld.
Wat Eric Kripke en zijn schrijvers dan ook bedenken voor het nieuwe seizoen, fans kunnen nog veel spektakel verwachten dit derde seizoen. De voornaamste vijand, Antony Starrs Homelander, begint net helemaal uit elkaar te vallen en dat lijkt slechts het begin.

The Boys en problematiek
"Je kan de meta-mythologie van de serie beschouwen als in essentie het langzaamaan compleet doordraaien van Homelander," aldus Kripke.

"Dus de schrijvers weten, en Antony is daar ook een belangrijk onderdeel van, dat als deze serie ooit zijn climax bereikt, deze kerel volledig sociopaat wordt en gestopt moet worden voor een of andere apocalyptische gebeurtenis."

Wat dat wordt moeten we nog zien. Maar Kripke zegt dat er nu al daarnaar gekeken wordt. "Dus dan komt de vraag, wat je doet als schrijver om te voorkomen dat hij zover gaat. Wie is hij als persoon, dat hij nu al niet gewoon de wereld verwoest? Wat zijn de dingen die hij nodig heeft? En dat halen we langzaamaan weg, beetje voor beetje."

The Boys brengt nog 4 afleveringen op Prime Video, voordat de serie weer even van de buis verdwijnt tot de lancering van zijn vierde seizoen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Boys, Homelander, Prime Video

Populair nieuws