Wordt 'Squid Game' werkelijkheid door realityserie met prijs van 4 miljoen dollar?

456 participanten, heel veel enge spelletjes en een échte hoofdprijs van 4 miljoen dollar. Meld jij je aan?

Mitchell van Vuren, 16-06-2022 06:39

's Werelds grootste serie wordt 's werelds grootste realityserie. Netflix gaat proberen het bizarre succes van Squid Game te evenaren en komt met de realityserie Squid Game: The Challenge. Iedereen mag meedoen en kans maken op meer dan 4 miljoen dollar! Maar wat de deelnemers te wachten staat, kan enkel de serie zelf voorspellen"
De Zuid-Koreaanse hitserie Squid Game kwam uit in 2021 en werd een wereldwijde sensatie. Meer dan 142 miljoen huishoudens keken naar de kinderlijke maar sadistische spelletjes in de serie. Zal deze realityserie dat aantal kunnen evenaren?

Op 14 juni bracht Netflix via Twitter het nieuws naar buiten met een trailer. Daarin wordt iedereen uitgenodigd om zich aan te melden en de pot te winnen. Het klinkt als een zoveelste spelshow, maar met de naam van Squid Game erop geplakt wordt het misschien een stuk akeliger dan we op de Nederlandse televisie gewend zijn.

Bekijk de trailer hieronder.

Kan jij ook deelnemen?
Ja, ook Nederlanders krijgen de kans om de wereld van Squid Game te betreden en een kans te maken op het prijzengeld. Op de site wordt vermeld dat iedereen mag meedoen, die een woordje Engels spreekt. Ook benadrukken de makers expliciet dat iedereen er zonder kleerscheuren vanaf zal komen, in tegenstelling tot de deelnemers in de serie.

Aanmelden kan via deze link. Durf jij het aan?

Bron: CNN

Lees meer over: squid game the challenge, netflix, squid game

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Start 'Wednesday' seizoen
2

Start 'Wednesday' seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix