Eerste trailer gangster-serie 'Tulsa King' met Sylvester Stallone

De nieuwe serie is afkomstig uit de koker van Yellowstone-bedenker Taylor Sheridan.

Zilko Tarici, 17-06-2022 12:39

Paramount+ heeft de eerste teaser-trailer onthuld van Tulsa King, een gangster-serie met Sylvester Stallone van Taylor Sheridan, de bedenker van Yellowstone.
Stallone speelt de rol van Dwight Manfredi, een hoofd van de New Yorkse maffia die na 25 jaar uit de gevangenis komt en wordt 'bedankt' met een verhuizing naar Oklahoma, waar hij een nieuwe criminele organisatie moet opzetten.

Manfredi heeft geen enkel connectie op zijn nieuwe locatie, maar moet op de een of andere manier toch de basis zien te leggen voor een aftakking van zijn New Yorkse maffia-familie.

Naast Stallone zien we in Tulsa King ook acteurs als Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, A.C. Peterson en Garrett Hedlund.

Terence Winter doet dienst als showrunner en scenarist van de serie. Hij is daarnaast uitvoerend producent, wat ook geldt voor Sheridan, Stallone, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Allen Coulter en Braden Aftergood.

De eerste twee afleveringen van Tulsa King worden op 13 november 2022 beschikbaar gesteld. Daarna volgt wekelijks een nieuwe aflevering.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Tulsa King, Yellowstone, Sylvester Stallone, Taylor Sheridan, Max Casella

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie