'Halo' seizoen 2 gaat niet zoveel kritiek krijgen

Pablo Schreiber keert terug in het tweede seizoen van de Halo-serie van Showtime en Paramount+.

Jim Pedd, 17 juni 2022 13:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Uitvoerend producent Kiki Wolfkill van Halo vertelt dat het creatieve team van de serie luistert naar feedback van de fans, in voorbereiding op het tweede seizoen.
Halo werd al in 2013 aangekondigd. Toen was Steven Spielberg aan het project verbonden. Halo kwam er echter niet en het duurde tot dit jaar voordat we hem konden zien. De Halo-serie is geïnspireerd door de populaire videogames, en volgt de Spartan John-177, a.k.a. Master Chief in de 26ste eeuwse oorlog tegen de Covenant.

Halo-serie
Buiten die korte synopsis, wijkt de Halo-serie behoorlijk af van de games en wat vastgesteld is als de Silver Timeline in de franchise. Fans waren daar behoorlijk kritisch op, omdat ze het verhaal te generiek vonden en niet helemaal blij waren met de afwijkingen van de franchise.

Wolfkill sprak met GamesRadar en vertelde dat de serie zeker de kritieken meeweegt voor het tweede seizoen.

"We krijgen nog altijd feedback," zei ze. "Ik vind het heel interessant om te zien of de personages blijven hangen of niet. Filosofisch gezien kijken we absoluut naar de feedback op elke aflevering, goed en slecht. En we willen die dingen meenemen naar het tweede seizoen, zoals we tijdens de productie van het eerste seizoen ook leerden."

Kortom: Halo gaat fans echt zoveel mogelijk tegemoet proberen te komen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Pablo Schreiber, Halo, Showtime, Paramount Plus

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws