search
'The Northman'-ster duikt detectiverol in voor nieuwe serie 'The Whites'
Series / Nieuws

'The Northman'-ster duikt detectiverol in voor nieuwe serie 'The Whites'

De acteur krijgt een hoofdrol, waarbij hij alles moet geven om een moordenaar uit zijn verleden te arresteren.

Ethan Hawke heeft getekend voor de hoofdrol in de nieuwe serie The Whites op Showtime. De acteur, die zojuist heeft geschitterd op het grote doek voor The Northman, zal een detective spelen, die achter een ontsnapte schim uit zijn verleden aangaat.

Ethan Hawke heeft een mooi CV als het over acteren, regisseren en schrijven gaat. Hij brak door met zijn rol in Dead Poets Society en werd tweemaal genomineerd voor een Academy Award. Dit gebeurde in 2002 voor beste bijrol in Training Day en in 2015 binnen dezelfde categorie voor Boyhood.

Ook schreef hij twee boeken en regisseerde hij ook meerdere films. Zijn eigen boek 'The Hottest State' heeft hij dan ook zelf verfilmd.

Nieuwe serie, nieuwe Ethan
Nu zal Hawke de rol van detective mogen gaan waarmaken. De synopsis van de nieuwe serie luidt als volgt: "Billy Graves (Hwake) was ooit een rijzende ster binnen zijn departement en voormalig lid van een gerespecteerde groep agenten, genaamd 'Wild Geese'. Nu verlaat hij NY Homicide en sluit hij zich aan bij de enigszins saaie Nightwatch Division… Maar zijn verleden blijft aan hem trekken als een schijnbaar simpele moordzaak een oude bekende terugbrengt, die zijn loopbaan, vriendschappen en familie bedreigt."

Met Hawke aan boord belooft het een spannende serie te gaan worden. Helaas moeten we voor meer details nog even wachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen