search
'Snowpiercer' eindigt na 4 seizoenen
Series / Nieuws

'Snowpiercer' eindigt na 4 seizoenen

De bekende serie Snowpiercer krijgt nog een vierde seizoen en dan is het klaar.

De tv-serie Snowpiercer gaat niet langer door. Een woordvoerder van het oorspronkelijke netwerk TNT zegt in een verklaring: "We kunnen bevestigen dat Snowpiercer zal eindigen na een succesvolle reeks met meerdere seizoenen op TNT."

Het vierde seizoen van de serie is momenteel in productie, dat dus het laatste zal zijn. De contracten van de acteurs moesten verlengd worden, maar dat ging niet door. De acteurs kunnen andere rollen aannemen zodra ze de opnames van dat laatste seizoen zijn afgerond, dat volgend jaar wordt uitgezonden.

De serie volgt de passagiers van een voortdurend rijdende trein die de laatsten van de mensheid vervoert nadat de wereld een bevroren woestenij is geworden. Daveed Diggs, Sean Bean, Jennifer Connelly, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Rowan Blanchard en Clark Gregg hebben de hoofdrollen.

Eerste seizoen sterk ontvangen
De serie kreeg lovende kritieken en sterke beoordelingen en werd gezien als het beste gescripte drama op alle door advertenties ondersteunde Amerikaanse kabelzenders in 2020.

Het was echter ook de laatst overgebleven originele scriptserie op TNT die uit de scriptbusiness stapt nu het nieuwe moederbedrijf Warner Bros. Discovery zijn verschillende zenders en streamingdiensten opnieuw op één lijn brengt.

In Nederland volg je Snowpiercer op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen