Nieuwe Marvel-serie opeens voor Disney+ aangekondigd

Nieuwe Marvel-serie opeens aangekondigd

Ook de Marvel-held Wonder Man gaat binnenkort naar de streamer Disney+.

Bram de Groot, 18 juni 2022 12:32

Met Thor: Love and Thunder en Ms. Marvel zijn er dit jaar al drie series en twee films in het Marvel Cinematic Universe verschenen. En komende jaren blijft de stroom met Marvel-helden onophoudelijk.
Eind vorig jaar tekende Destin Daniel Cretton een deal met Marvel om het vervolg op Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings te regisseren en een MCU-serie voor Disney+ te produceren.

Destijds ging iedereen ervan uit dat Cretton's Marvel-serie een spin-off van Shang-Chi zou zijn. The Hollywood Reporter heeft echter onthuld dat de serie Simon Williams, de held die bekend staat als Wonder Man, zijn introduceren.

Wonder Man komt naar Disney+
Wonder Man werd in 1964 gecreëerd door Stan Lee en tekenaars Jack Kirby en Don Heck. Hij moest een eenmalige Avengers-schurk zijn. Simon Williams was een in ongenade gevallen zakenman die een deal sloot met de Masters of Evil om zo superkrachten te krijgen.

Daarmee kon hij zich bij de Avengers aansluiten met als doel hen van binnenuit te verraden. Simon koos uiteindelijk de kant van de Avengers, ook al wist hij dat het hem zijn leven zou kosten. Simon "stierf", maar niemand sterft ooit echt in strips. Hij herrees in de jaren ’70 en werd lid van de Avengers.

Bron: THR

Lees meer over: Wonder Man, Marvel, Disney, Destin Daniel Cretton

Populair nieuws