Fans dol op Sylvester Stallone als maffiabaas in 'Tulsa King'

Sylvester Stallone wordt een maffiabaas in zijn eerste echte eigen tv-serie.

Bram de Groot, 18-06-2022 11:53

Paramount+ heeft gisteren de teaser trailer online gezet voor de nieuwe misdaaddramaserie van Yellowstone-bedenker Taylor Sheridan. Die serie heet Tulsa King waarin Sylvester Stallone de hoofdrol speelt in zijn eerste vaste tv-rol. Fans zijn er dol op!
In de serie speelt Sly het personage Dwight Manfredi, een maffiabaas uit New York die na een gevangenisstraf van 25 jaar vrijkomt en zonder pardon door zijn baas naar Oklahoma wordt verplaatst om daar criminele operaties op te zetten.

Zonder bestaande connecties en zonder steun van zijn maffia-familie, bouwt hij langzaam een crew van onwaarschijnlijke bondgenoten op om zijn eigen criminele imperium te stichten.

Fans dol op Tulas King!
Online lijken er vooral positieve reacties te zijn op de eerste korte preview. Fans zijn vooral dol op dat Sly weer eens een opvallende rol heeft in een productie van grote namen en met grote namen.

De eerste twee afleveringen gaan op 13 november in première, gevolgd door wekelijkse nieuwe afleveringen.


Meer grote namen
Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, A.C. Peterson en Garrett Hedlund hebben ook rollen in de serie.

Terence Winter fungeert als de showrunner en schrijver van de serie en produceert samen met Sheridan, Stallone, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Allen Coulter en Braden Aftergood.Bron: Paramount

Lees meer over: Sylvester Stallone, Tulsa King, Domenick Lombardozzi, Max Casella, Vincent Piazza

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam