search
Deze sterke serie wordt grijs gebinged op Netflix
Series / Nieuws

Deze sterke serie wordt grijs gebinged op Netflix

De misdaadserie The Lincoln Lawyer erg sterk van start op Netflix.

De prima ontvangen misdaadserie The Lincoln Lawyer blijft het sterk doen op Netflix. De serie staat al een tijdje online, maar blijft het wereldwijd erg goed doen in de Netflix Top 10.

Vorige maand bracht de streamingdienst het eerste seizoen uit van The Lincoln Lawyer, een nieuwe bewerking van de geliefde boekenreeks van Michael Connelly. Manuel Garcia-Rulfo speelt de hoofdrol.

The Lincoln Lawyer ontving positieve recensies van critici en is sinds zijn debuut een vaste waarde in de Netflix Top 10. Nu zijn er meer cijfers die het succes van The Lincoln Lawyer ondersteunen.

Sterke kijkcijfers voor The Lincoln Lawyer
Eerder deze week heeft Neilsen de streaminggegevens vrijgegeven voor de grootste titels in de Stets van 16 tot 22 mei, de eerste week nadat The Lincoln Lawyer werd uitgebracht. De Lincoln-advocaat versloeg gelijk Ozark op de streamer.

Gedurende die zeven dagen werd The Lincoln Lawyer in totaal 1,85 miljard minuten bekeken. Ozark, dat op de tweede plaats bleef hangen, werd die week iets minder bekeken met 1,1 miljard minuten.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen