search
3 loeispannende series op Netflix om nu te kijken
Series / Nieuws

3 loeispannende series op Netflix om nu te kijken

Zin in een spannende serie? Misschien zijn dit drie series die je kunt gaan kijken.

Er staan heel wat series op Netflix, van komedies tot horrorseries. Hieronder zie je drie uiteenlopende series die toch zeer spannend zijn. Nog niet gezien? Zet ze op je watchlist.

Peaky Blinders | Kijk nu | 6 seizoenen
Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen. Recent werd het zesde en laatste seizoen online gezet. Met namen als Cillian Murphy, Sam Neill, Helen McCrory, Paul Anderson, Iddo Goldberg, Annabelle Wallis en Tom Hardy.



First Kill | Kijk nu | 1 seizoen
Verliefd worden is lastig voor de tieners Juliette en Calliope: de een is vampier, de ander vampierjager - en beiden zijn klaar om hun eerste slachtoffer te maken. Het eerste seizoen van deze vampierserie heeft rollen voor Sarah Catherine Hook, Imani Lewis, Elizabeth Mitchell, Aubin Wise en Gracie Dzienny.



The Lincoln Lawyer | Kijk nu | 1 seizoen
Na de film is er nu ook een prima ontvangen serie met namen als Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton, Angus Sampson en Jazz Raycole. Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière - en zijn bekende Lincoln - weer op als hij een moordzaak aanneemt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen