'Breaking Bad' krijgt mogelijk meer spinoffs na 'Better Call Saul'

Meer 'Breaking Bad'-spinoffs na 'Better Call Saul'

AMC houdt de deur open voor meer avonturen die zich afspelen in Albuquerque, New Mexico.

Zilko Tarici, 18 juni 2022 14:26

Volgens Dan McDermott, hoofd van entertainment bij AMC Studios, zullen er potentieel meer series komen die zich afspelen in het Breaking Bad/Better Call Saul-universum. Alles hangt echter wel af van de bedenkers van de eerder genoemde series.
Na het immense succes van Breaking Bad, dat eindigde in 2013, werd in 2015 de serie Better Call Saul gelanceerd. Hierin zien we hoe Walter White's slinkse advocaat Saul Goodman (Bob Odenkirk) zich opwerkt tot volwaardig advocaat.

Breaking Badder
In 2019 was er daarnaast ook de Netflix-film El Camino: A Breaking Bad Movie, waarin we zagen hoe het Jesse Pinkman verging na de gebeurtenissen uit Breaking Bad. Het universum van deze projecten wordt dus nu mogelijk verder uitgebreid.

Tijdens een recent interview met Variety, liet McDermott zich uit over de mogelijkheid om het Breaking Bad-universum verder uit te breiden nadat Better Call Saul later deze zomer eindigt. Hij zei er het volgende over:

"Ik kan je zeggen dat ik als ik ook maar iets kan doen om de bedenkers Vince en Peter aan te moedigen om meer te doen in dit universum, dat ik het meteen zal doen... Je kunt het beter aan hun vragen, maar bij ons staat de deur altijd open. Als de telefoon overgaat en Vince, Peter en onze vrienden bij Sony een nieuwe serie willen maken, gaan we daar meteen in mee."

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Breaking Bad, AMC, Better Call Saul, Vince Gilligan, Bob Odenkirk, Bryan Cranston

Informatie over de serie: Breaking Bad

Populair nieuws