Prime Video voegt 10 series nieuw toe: Dit zijn ze

Prime Video voegt 10 series nieuw toe

Dit zijn alle nieuwe series die je vanaf nu kunt zien op Prime Video.

Jim Pedd, 19 juni 2022 om 11:47

Elke zondag zetten we de series op een rij die Prime Video nieuw heeft toegevoegd. Deze week zijn het vijf series met nieuwe seizoenen, en vijf series waarvan nieuwe afleveringen verschenen zijn, waaronder natuurlijk The Boys.
Lego Jurassic World: The Secret Exhibit: O.O.P.S.I., de nieuwe kunstmatige intelligentie die het Park runt, ontspoort en zorgt zo voor gevaarlijke situaties, terwijl een dief zich voordoet als een stagiair en een ei steelt waar een nieuw ras dinosaurus in zit!

The Summer I Turned Pretty (seizoen 1): Een nieuwe serie gebaseerd op de New York Times’ bestseller. Iedere zomer gaan Belly en haar gezin naar Fishers’ strandhuis in Cousins. Iedere zomer is hetzelfde… tot Belly zestien wordt. Relaties komen onder druk te staan, waarheden worden blootgelegd en Belly zal voor altijd veranderen. Het is een zomer van eerste liefde, eerste hartzeer en opgroeien – het is de zomer waarin ze mooi wordt.

The Pogmentary (seizoen 1): Paul Pogba is een sportster. Hij is wereldkampioen voetbal, een iconisch speler van Manchester United en heeft een vrij ongewone persoonlijkheid, op het veld en eraf. Maar hij komt voor een keerpunt in zijn leven te staan.

The Lake (seizoen 1): The Lake vertelt het verhaal van de Canadese huisjeservaring van Justin (35), een pas gescheiden homoseksuele man die opnieuw contact probeert te leggen met Billie (16), de dochter die hij ter adoptie had afgestaan, terwijl hij met zijn stiefzus Maisy-May vecht om het bezit van het familiehuisje.

NIEUWE AFLEVERINGEN
The Boys (S03E05)
Glad IJs (S01E05)
Million Dollar More (S01E15)
Million Dollar Island (S01E15)
Jachtseizoen (S02E02)
This Is Us (S06E16)

Lees meer over: Prime Video, Amazon, weekoverzicht

Populair nieuws