'Stranger Things' nu al van de troon gestoten bij Netflix

'Stranger Things' nu al van de troon gestoten

Netflix heeft deze week een nieuwe nummer 1, maar hoelang houdt die het vol?

Jim Pedd, 19 juni 2022 12:25

Iets sneller dan we misschien hadden verwacht, is Stranger Things van de troon gestoten op Netflix. De serie debuteerde eind mei op de streamingdienst en stond sindsdien ongeslagen bovenaan de toplijst. Tot Peaky Blinders met zijn zesde en laatste seizoen kwam.
Stranger Things verloor in de eerste week van Peaky Blinders al van de BBC-serie, en staat deze week nog op de tweede plaats. De nummer drie is een geheel nieuwe serie van Netflix, eentje die duidelijk gericht is op een jong publiek: First Kill. Die laatste serie draait om twee tieners die verliefd worden op elkaar, maar dat is bijna niet te doen. De een is een vampier en de ander een vampierjager. Als dat maar goed gaat.

De top drie
Dit is de top drie op Netflix deze week:

1. Peaky Blinders: Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

2. Stranger Things: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

3. First Kill: Verliefd worden is lastig voor de tieners Juliette en Calliope: de een is vampier, de ander vampierjager – en beiden zijn klaar om hun eerste slachtoffer te maken.
Lees meer over: Netflix, kijkcijfers, stranger things, peaky blinders

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws