'Game of Thrones'-fans door het dolle heen

'Game of Thrones'-fans door het dolle heen

Jon Snow krijgt een serie en daar hebben fans heel uiteenlopende meningen over.

Jim Pedd, 19 juni 2022 11:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Game of Thrones krijgt een vervolg in de vorm van een televisieserie die duikt in het verhaal van Jon Snow en de Wildlings. Fans worden helemaal wild van het idee.
Helemaal aan het einde van Game of Thrones zien we hoe Jon Snow samen met Tormund Giantsbane en de Wildlings voorbij de IJsmuur in het noorden van Westeros trekt, en richting een ongewisse toekomst gaat. Jon is verbannen voor de moord op koningin Daenerys. Wat er daarna met hem gebeurt is niet bekend, maar HBO gaat dat verhaal dus verkennen met deze Game of Thrones-vervolgserie.

Game of Thrones-vervolg
De vraag is heel erg wat dit Game of Thrones-vervolg kan brengen. Immers zijn er meer mogelijkheden van series. Zo zouden we kunnen kijken naar de verhalen van Arya en Sansa Stark, die ook niet in de minste positief eindigden.

Er wordt hoe dan ook door HBO gekeken naar veel meer mogelijkheden. Recent vertelde VP of Original Programming Kara Buckley:

"We hebben een boel ideeën ontwikkeld en ontwikkelen er nog altijd een boel. We zijn heel enthousiast over de serie die deze zomer van start gaat. Maar we hebben het gevoel dat we alleen een serie moeten maken als we daar op creatief vlak enorm opgewonden van worden. Dat is in elk geval mijn baan. En het team waar ik in werk, daarin is de boodschap om ons daar op te blijven focussen."


Lees meer over: Jon Snow, Game of Thrones, HBO, Kit harington

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws