Drukke week voor de boeg op Netflix met veel nieuwe series

Drukke week voor de boeg op Netflix

Netflix komt de komende paar dagen met weer een hele lange rits nieuwe series.

Jim Pedd, 20 juni 2022 om 09:45

Het is maandag en dus kijken we vooruit naar de nieuwe series die Netflix toevoegt. Deze week wordt een indrukwekkende, met twee wel heel grote titels! Woensdag zie je The Umbrella Academy seizoen 3 verschijnen. En vrijdag is alweer de volgende grote release: Money Heist: Korea - Joint Economic Area!
VANAF 21 JUNI
The Future Of (seizoen 1): Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.

VANAF 22 JUNI
Snowflake Mountain: Een groepje jongvolwassenen moet proberen helemaal op zichzelf te staan en voor zichzelf te zorgen als ze in de wildernis gedropt worden voor een survival. Ze hebben geen stromend water, geen ouders en, het ergst van allemaal, geen wifi.

The Umbrella Academy (seizoen 3): Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.

Welcome to Wedding Hell: Een huwelijksaanzoek hoort een happy ending te zijn, maar voor één stel is dit juist het begin van een moeizame strijd over de huwelijksvoorbereidingen.

The Hidden Lives of Pets (seizoen 1): Deze docuserie gaat over fantastische huisdieren van over de hele wereld en duikt in de laatste wetenschap rond de zintuigen en vaardigheden van onze dierenvrienden.

VANAF 23 JUNI
First Class: Yoshinari verkoopt knopen en kleding in een oude buurt van Tokyo. Ineens krijgt ze een droombaan bij een modeblad, denkt ze.

Queen: Een beschermd opgevoede jonge vrouw wordt gedumpt door haar verloofde. Ze besluit de huwelijksreis alleen te maken en gaat op een opwindende reis van zelfontdekking.

VANAF 24 JUNI
Money Heist: Korea - Joint Economic Area: De geheimzinnige Professor verzamelt een groep doorgewinterde dieven uit het noorden en het zuiden om het pas gedrukte geld van een toekomstig verenigd Korea te stelen.

Man Vs Bee: Trevor is vader en probeert een bij te vangen. Maar dat wordt alleen maar moeilijker naarmate hij meer probeert.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht, preview

Populair nieuws