Deze 3 topseries wil je niet missen komende week

Deze 3 topseries wil je niet missen komende week

Netflix en Disney+ staan deze week bovenaan met een paar toffe nieuwe series.

Jim Pedd, 20 juni 2022 om 09:07

Elke maandag zetten we de grootste en meest opvallende series op een rij die je kan verwachten op de grootste streamingdiensten van dit moment: Netflix, Disney+, Prime Video en HBO Max.
Deze week hebben we drie series die je niet wil missen van Netflix en Disney+. De eerste is het derde seizoen van The Umbrella Academy, dat behoorlijk prima ontvangen wordt. De serie gaat verder op Netflix. Dan is er de serie October Road van Disney+ en sluiten we de week af met de Zuid-Koreaanse versie van Money Heist.

VANAF 22 JUNI OP NETFLIX
The Umbrella Academy (seizoen 3): Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.

VANAF 22 JUNI OP DISNEY+
October Road (seizoen 1 en 2): Op 18-jarige leeftijd besloot Nick Garrett zijn spullen in te pakken voor een zomerse roadtrip, die veranderde in 10 jaar afwezigheid. Sindsdien is hij een literaire beroemdheid geworden in New York. Nu, zonder inspiratie voor een nieuw boek, keert Nick terug naar zijn geboorteplaats om te ontdekken wat zijn gevoelens daar nu zijn.

VANAF 24 JUNI OP NETFLIX
Money Heist: Korea - Joint Economic Area: De geheimzinnige Professor verzamelt een groep doorgewinterde dieven uit het noorden en het zuiden om het pas gedrukte geld van een toekomstig verenigd Korea te stelen.
Lees meer over: Netflix, Disney, The Umbrella Academy

Populair nieuws