search
Gaaf nieuws voor de fans van 'Warrior'!
Series / Nieuws

Gaaf nieuws voor de fans van 'Warrior'!

Derde seizoen voor de actieserie Warrior komt er dan toch eindelijk.

Na meer dan een jaar wachten op een update is bevestigd dat Cinemax' Warrior-serie terugkeert voor een derde seizoen. De productie gaat zelfs binnenkort van start en wel op 18 juli.

Shannon Lee, de dochter van vechtsportheld Bruce Lee, zette het nieuws op het Twitter-account van haar overleden vader. De misdaaddramaserie is gebaseerd op een verhaallijn die wijlen Bruce Lee decennia geleden creëerde.

Warrior seizoen 3 in de maak
De serie speelt zich af tijdens de Tong Wars in San Francisco aan het eind van de jaren 1870. Andrew Koji speelt vechtkunstvirtuoos Ah Sahm die China verlaat om zijn vermiste zus te zoeken en wordt verkocht aan een van de meest dodelijke en gerespecteerde Tong-families.

De serie ging in première in 2019 en het tweede seizoen debuteerde eind 2020. HBO Max vernieuwde de show voor een derde seizoen in april vorig jaar, waarbij de serie naar de grote streamer verhuisde, maar sindsdien zijn er geen updates meer geweest.



In de serie spelen ook Jason Tobin, Dianne Doan, Olivia Cheng, Joanna Vanderham, Hoon Lee, Joe Taslim, Dean S. Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting en Dustin Nguyen.

Shannon Lee is een uitvoerend producent naast Justin Lin, Danielle Woodrow, Andrew Schneider en Richard Sharkey. Jonathan Tropper (Banshee) is de showrunner.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen