search
Kingpin terug in 'Daredevil'-serie op Disney+?
Series / Nieuws

Kingpin terug in 'Daredevil'-serie op Disney+?

Acteur Vincent D'Onofrio zal toch zeker niet zonder reden in de sportschool leven?

Vincent D'Onofrio, de acteur die we kennen als Kingpin in Daredevil, lijkt ernaar te hinten dat hij binnen korte tijd zal terugkeren als de Marvel-schurk.

Sinds de lancering ervan, geldt Disney+ als de tweede thuishaven voor het MCU, en komt Marvel Studios aan de lopende band met nieuwe series. Vooraf aan Disney+ werd het MCU op tv uitgebreid met series over Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en The Punisher.

Meer Wilson Fisk?
Nu deze series zijn verhuisd naar Disney+, is de vraag of het Huis van Muis ook deze series nieuwe seizoenen zal geven. De grootste kanshebber lijkt een herleving van Daredevil met Charlie Cox, waarin na zijn opwachting in Hawkeye ook D'Onofrio's terugkeer als de Kingpin wordt verwacht.

De boomlange acteur deelde via zijn Twitter-account een foto met de boodschap dat hij in de sportschool zit om massa te kweken. Deze foto wakkerde al snel de speculatie aan dat deze transformatie is om Wilson Fisk opnieuw te kunnen spelen.

Of dit ook echt zo is, moet natuurlijk nog blijken. Na de verschijning van Matt Murdock in Spider-Man: No Way Home kunnen we echter wel met zekerheid zeggen dat Marvel plannen heeft met The Man Without Fear!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen