search
Fans voeren campagne voor meer 'Warrior'
Series / Nieuws

Fans voeren campagne voor meer 'Warrior'

Warrior-fans willen vooral heel graag dat er een vierde seizoen komt van de serie.

Fans zijn nu al begonnen met een campagne voor een vierde seizoen van de dramaserie Warrior. Dat zelfs voordat HBO Max van start is gegaan met uitzenden van het geplande derde seizoen van de serie.

De serie is gebaseerd op een concept van Bruce Lee en wordt gemaakt door Jonathan Tropper. Warrior speelt zich af tijdens de Tong Wars in het San Francisco van eind jaren 1870. Het verhaal draait om Ah Sahm, een martial arts wonderkind, dat van China emigreert op zoek naar zijn zus. Maar hij wordt verkocht in Chinatown.

Nieuwe Warrior-reeks
De serie werd gemaakt voor Cinemax, maar dat stopte met het maken van eigen content toen de kijkcijfers behoorlijk tegen bleken te vallen. En dus besloot HBO max om een derde seizoen te bestellen.

En dus hebben fans een verzoek ingediend bij HBO Max om een vierde seizoen te maken. Ze hebben een advertentie geplaatst in Variety met het doel om dit te realiseren.

Daarmee komt een beweging tot stand die al langere tijd steeds meer mensen achter zich weet te krijgen. Benieuwd naar de advertentie? Hieronder kan je 'm zien:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen