search
Is dit dan echt, écht, ECHT het einde van 'Friends'?
Series / Nieuws

Is dit dan echt, écht, ECHT het einde van 'Friends'?

Een van de bekende 'vrienden' zet er nu definitief een dikke, vette punt achter.

Volgens Courteney Cox is het nu daadwerkelijk afgelopen met Friends, vertelde ze in een interview. Na vele succesvolle seizoenen en een reünie vindt ze het nu wel welletjes geweest. Cox speelde in de serie het personage Monica.

Voor vele televisiekijkers wereldwijd betekent Friends een flinke dosis nostalgie. Tussen 1994 en 2004 leverde de serie meer dan 236 afleveringen op, verspreid over tien seizoenen.

Op 27 mei 2021 vond de laatste reünie plaats, met de bijpassende titel Friends: The Reunion. Deze werd uitgezonden op HBO Max, en bevatte de originele castleden: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer. Gezeten tussen de bekende decorstukken haalden ze oude herinneringen op en ontvingen ze speciale gasten.

Afgelopen met de populaire sitcom
Maar dit was dan ook het ware einde volgens Courteney Cox. Tijdens haar gesprek met Variety liet ze weten dat zij geen behoefte meer had om opnieuw deel te nemen aan iets als een reünie.Cox zegt over de mogelijkheid van alweer een reünie het volgende: "Kan je je het wel voorstellen? We zouden dan iets van tachtig zijn, en zeggen: 'Tijd om weer terug te komen!'"

Cox bedankt er dus hartelijk voor. Veel van de acteurs zijn al de vijftig of zestig gepasseerd, dus de reden van Cox is zeker valide te noemen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen