search
Netflix geeft gloednieuwe Sisi-serie releasedatum
Series / Nieuws

Netflix geeft gloednieuwe Sisi-serie releasedatum

Opnieuw is het leven van keizerin Sisi onderwerp van een serie...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Door de jaren heen is het leven van keizerin Sisi reeds meermaals voer geweest voor menig aantal films en series. Nu heeft Netflix de releasedatum aangekondigd van de gloednieuwe Duitse reeks Die Kaiserin.

In de nieuwe Netflix-serie Die Kaiserin maken we kennis met een jonge keizerin Elisabeth von Wittelsbach. Daarnaast wordt er ook heel wat aandacht besteed aan het leven van de tot op dat moment nog onervaren keizer Frans Jozef van Oostenrijk-Hongarije.

Voor beiden geldt dat ze op een bepaald moment af te rekenen krijgen met een hof boordevol met beperkingen. Daarnaast barst er ook nog eens een stevige machtsstrijd uit wat eveneens zijn impact heeft op het leven van beiden. Wanneer er een romantische situatie ontstaat wordt alles alleen maar nog complexer... Frans gaat namelijk trouwen met iemand anders.

September
Verantwoordelijk voor de regie van de reeks zijn Katrin Gebbe en Florian Cossen. De hoofdrollen in de nieuwe productie zijn dan weer weggelegd voor Devrim Lingnau en Philip Froissant.

Het eerste seizoen van Die Kaiserin is vanaf 29 september te bekijken op streamingdienst Netflix en bestaat uit 6 afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen