Netflix lanceert trailer van derde seizoen coming-of-age serie 'Sintonia'

Netflix lanceert trailer 'Sintonia' seizoen 3

De serie blijkt het (voorlopig) vooral in Brazilië bijzonder goed te doen...

Geoffrey Ketels, 21 juni 2022 om 12:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zag er even allemaal net wat minder rooskleurig uit voor de coming-of-age serie Sintonia. Uiteindelijk kreeg de serie toch een derde seizoen waarvan de trailer nu te bekijken is.
In de serie Sintonia volgen we vooral het doen en laten van de drie vrienden Nando, Doni en Rita. Zij wonen alle drie in de grote Braziliaanse stad São Paulo en leven een vrij intens leven bestaande uit drugs, muziek en religie.

Dat er even werd getwijfeld aan de komst van een derde seizoen heeft overigens niets te maken met de populariteit van de reeks. Ondanks het feit dat ze buiten Brazilië net wat minder populair blijkt te zijn staat ze in eigen land wel standvastig in de top 3 met best bekeken series.

13 juli
Fans maakten zich vooral zorgen omwille van het enige tijd uitblijven van de aankondiging van een derde seizoen omdat er op die manier nooit een vervolg zou komen op de spectaculaire cliffhanger waarmee het tweede seizoen ten einde kwam. Dat is dus gelukkig niet het geval.

Het derde seizoen van Sintonia is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 13 juli 2022. Zou jij wel alvast graag een voorsmaakje willen krijgen van dat derde seizoen? Dan kan de net gelanceerde, onderstaande trailer daarvoor zorgen!


Lees meer over: Sintonia, serie, series, Netflix

Populair nieuws