'When Calls The Heart' krijgt een tiende seizoen en was nog nooit zo populair

'When Calls The Heart' krijgt een tiende seizoen

In het verleden was Netflix nog houder van de rechten van de reeks...

Geoffrey Ketels, 21 juni 2022 om 13:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie When Calls The Heart kan wereldwijd rekenen op heel wat fans. Het hoeft dan ook eigenlijk niet te verbazen dat Hallmark Channel een tiende seizoen heeft aangekondigd.
Met het tiende seizoen van de reeks worden er ook enkele ingrijpende veranderingen doorgevoerd. Zo wordt de huidige seriemaker Brian Bird vervangen door Lindsay Sturman. Haar kan je kennen van andere projecten als Teen Wolf en Supergirl.

Ondanks het feit dat we dus wel met zekerheid weten dat er een nieuwe seriemaker is aangesteld voor het nieuwe seizoen zijn details over het plot tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Netflix
When Calls The Heart blijkt nog nooit eerder zo populair te zijn geweest als nu het geval is. Deze stelling wordt kracht bijgezet doordat het negende seizoen kon rekenen op de beste kijkcijfers tot dusver, althans in de Verenigde Staten.

Dat negende seizoen is op moment van schrijven hier in Nederland helaas nog niet te bekijken. In het verleden was het streamingdienst Netflix die de rechten in bezit had om ze internationaal aan te bieden, maar daar kwam eind oktober van vorig jaar een einde aan. Toen verdwenen ook de eerste vier seizoenen uit het aanbod van de streamingdienst.

Seizoen vijf en zes zijn op moment van schrijven in Nederland nog wel te bekijken op Netflix.

Lees meer over: When Calls The Heart, serie, series, Netflix

Populair nieuws