'Lord of the Rings'-serie is geen serie..?

'Lord of the Rings'-serie is geen serie..?

The Lord of the Rings: The Rings of Power is meer dan een televisieserie, denken de makers.

Jim Pedd, 22 juni 2022 07:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Volgens de regisseur van The Lord of The Rings: The Rings of Power is de aankomende serie van Prime Video totaal anders dan wat het publiek ooit eerder heeft kunnen zien.
Tijdens een interview met Empire vertelt regisseur J.A. Bayona dat de serie The Lord of The Rings: The Rings of Power geen televisieserie is. "The RIngs of Power is geen televisie. Het is een nieuwe vorm die we hier opbouwen."

The Lord of The Rings: The Rings of Power
De serie The Lord of The Rings: The Rings of Power is gebaseerd op de personages en de wereld van J.R.R. Tolkien. We volgen een indrukwekkende cast die deels bestaat uit oude bekenden en deels uit heel nieuwe personages.

Zo zien we nieuwelingen als de elf Arondir, menselijke genezeres Bronwyn, dwergenprinses Disa (de eerste vrouwelijke dwerg in live-action in de LOTR-franchise!) en de elf Celebrimbor, die de toverringen hielp maken. Ook zien we oude bekenden als Galadriel, Elrond en Isildur in de serie The Lord of The Rings: The Rings of Power verschijnen.

Wat de serie The Lord of The Rings: The Rings of Power in elk geval uniek maakt, is dat hij vanaf het begin gepland is als 50 uur durende, vijf seizoenen tellende, serie. Die speelt zich af tijdens de Tweede Era van Midden-Aarde.

Het eerste seizoen begint op 2 september op Prime Video. De opnames van seizoen 2 zijn al bezig.
Bron: CBR

Lees meer over: The Lord of the Rings The Rings of Power, The Lord of the Rings, LOTR, Prime Video, Amazon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws