Orcs zien er gruwelijk uit op eerste foto's 'Lord of the Rings: The Rings of Power'

Orcs zijn gruwelijk uit op fotos Lord of the Rings

Lord of the Rings: The Rings of Power heeft zijn Orcs voor het eerst onthuld.

Jim Pedd, 22 juni 2022 11:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nog maar een paar maanden wachten en dan is Lord of the Rings: The Rings of Power eindelijk op Prime Video te zien. Tot die tijd moeten we het doen met een reeks eerste blikken en kleine onthullingen.
Vandaag zijn er de eerste foto's vrijgegeven van de Orcs in de serie van Prime Video. Het gaat om foto's die via IGN zijn vrijgegeven en gemaakt zijn door fotograaf Matt Grace. Hij vangt de intensiteit en monsterlijkheid van de Orcs heel goed.

Lord of the Rings: The Rings of Power-Orcs
Duidelijk is dat er meer detail zit in de gezichten en lichamen van de ORcs in Lord of the Rings: The Rings of Power.

De protheses die gebruikt zijn worden gemaakt door Jamie Wilson en zijn team. Volgens uitvoerend producent Lindsey Weber blijkt uit al dat werk een enorme liefde:

"Ik houd van het designs van de wezens, dus hier praat ik met groot genoegen over. JD en Patrick, de showrunners, de eerste pagina van hun seriebijbel ging over de Orcs. Ze hebben daar echt wel passie voor, ze houden van de praktische protheses en het design. Ze wilden ze verkennen, omdat dit de Tweede Era is, duizenden jaren voor de gebeurtenissen van de Derde Era. Het was dus echt belangrijk om ze te behandelen als hun eigen cultuur en om hun wereld te verkennen als eentje die dat ook wel echt waard is."

In de films van Peter Jackson zijn Orcs niet meer dan een leger van Sauron, terwijl ze nu duidelijk intelligent zijn en een cultuur hebben:
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Lord of the Rings The Rings of Power, The Lord of the Rings, LOTR, Prime Video, Amazon

Populair nieuws