Nicolas Cage wordt opgevolgd door deze acteur in 'National Treasure'-serie

Deze acteur hoofdrol 'National Treasure'-serie

De acteur belooft een flinke injectie humor aan de serie toe te gaan voegen.

Mitchell van Vuren, 22-06-2022 12:04

De officiële opvolger van Nicolas Cage als de bekendste schattenjager van Amerika (of is dat Harrison Ford?) zal Jacob Vargas zijn. Hij zal de hoofdrol spelen in de nieuwe Disney Plus-serie National Treasure, gebaseerd op de eerdere gelijknamige films.
In de aankomende serie zal Vargas het personage Rafael spelen. Die wordt omschreven als een 'ruig en avontuurlijk type met een obsessie voor schatten en een goed gevoel voor humor'. Volgens de rapportage van Variety zal hij een veel terugkerend personage zijn, dus de plek van hoofdrolspeler lijkt voor hem weggelegd!

Naast Vargas zal in de adaptatie van de films uit 2004 en 2007 Lisette Axis te zien zijn. Zij zal het personage Jess spelen. Die wordt beschreven als 'een briljante en vindingrijke dromer, die aan de reis van haar leven begint om de waarheid over het verleden van haar familie te leren kennen en een oude schat te vinden'. Een oud gezicht uit de originele films zal ook te vinden zijn in de vorm van Justin Bartha, die de rol van Riley Poole wederom op zich zal nemen.

Wie is Jacob Vargas?
De vervanger van Nick Cage moet wel een zwaargewicht zijn om de serie een volwaardige opvolger te laten vormen op de films. Vargas verscheen laatst nog als Tony Ochoa in de Netflix-serie Iglesias. Tevens heeft hij een terugkerende rol in Mayans MC, en was ook te zien in Steven Soderbergh's Kimi.

De serie is nu nog in productie, en heeft van Disney+ helaas nog geen releasedatum gekregen.

Bron: Collider

Lees meer over: national treasure, disney plus, jacob vargas, Lisette Axis

Populair nieuws