Intense trailer voor seizoensfinale 'Superman & Lois'

Het seizoen lijkt te gaan eindigen met een behoorlijk vechtspektakel voor de Man van Staal.

Mitchell van Vuren, 22 juni 2022 12:41

The CW heeft zojuist de laatste trailer uitgebracht voor de seizoensfinale van het tweede seizoen van Superman & Lois. Daarin zien we de Man van Staal zich voorbereiden op wat een episch gevecht dient te worden.
In de serie volgen we de laatste avonturen van de gedeelde avonturen van Superman en Lois Lane. De laatste aflevering van het tweede seizoen van Superman & Lois is geregisseerd door Gregory Smith, met een script dat geschreven is door Brent Fletcher en showrunner Todd Helbing.

Na het uitbrengen van de veertiende aflevering van seizoen 2 bracht The CW een trailer uit voor de ‘grote finale’ in aflevering 15. Met de naam ‘Waiting for Superman’ laat de trailer de nasleep zien van ‘Worlds War Bizarre’, waarbij Earth-Prime op het punt staat te fuseren met de ‘Inverse World’.

De laatste aflevering
Ondanks dat hij niet te zien is in de trailer, zal ook David Ramsey te zien zijn als John Diggle uit Arrow. Daarmee zal ook meteen de link worden gelegd met de Arrowverse, en zal mogelijk de grote slechterik van het komende seizoen al te zien zijn in de aflevering.

Bekijk hieronder de trailer.


Op 28 juli zal The CW de laatste aflevering van Superman & Lois seizoen uitzenden.

Bron: ScreenRant

Lees meer over: superman and lois, the cw, arrowverse

Populair nieuws