search
'Stranger Things'-acteur over zijn toekomst in de serie

'Stranger Things'-acteur over zijn toekomst in de serie

Gaan we Stranger Things-acteur Joseph Quinn nog vaker terugzien in de serie na afloop van seizoen 4?

Niels Arts
Volgende week zien we de laatste twee afleveringen van Stranger Things seizoen 4, maar zijn het ook de laatste afleveringen van acteur Joseph Quinn? De acteur geeft niet veel weg, maar hoopt wel terug te keren.

Quinns personage, Eddie Munson, wist maar nipt het Upside Down te ontsnappen aan het einde van de mid-season finale van seizoen 4. Nu hopen fans dat hij de rest van het seizoen veilig doorkomt, maar bovenal willen ze hem ook graag terugzien voor seizoen 5!

Quinn over Stranger Things-toekomst
Quinn hoopt zelf sowieso terug te keren voor Stranger Things seizoen 5. In een recent gesprek met The Guardian zei hij het volgende: "Ik zou erg boos worden als ze me niet terugbrengen. Ik zou het graag doen, als ze me willen hebben."

Hoewel er nog maar twee aflevering van Stranger Things seizoen 4 op de planning staan, staan deze nog garant voor genoeg content. De totale looptijd is ongeveer vier uur namelijk.

Stranger Things seizoen 4 aflevering 9 en 10 staan 1 juli op Netflix. Even geleden bevestigde Netflix al dat Stranger Things seizoen 5 definitief het laatste seizoen wordt, hoewel nog niet duidelijk is wanneer we deze finale kunnen verwachten.

Aanbevolen artikelen