'Obi-Wan Kenobi' onthult verrassende terugkeer

'Obi-Wan Kenobi' onthult verrassende terugkeer

Star Wars-serie Obi Wan Kenobi heeft een opvallende terugkeer dit seizoen.

Jim Pedd, 24 juni 2022 om 08:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Al vanaf aflevering 1 van Obi-Wan Kenobi hadden we het vermoeden een oude bekende te gaan zien. Nu weten we dat die vermoedens wel ergens op gevestigd waren.
Obi-Wan Kenobi heeft heel wat prequelpersonages teruggebracht. Natuurlijk is er de hoofdrolspeler. Maar ook zijn er Jimmy Smits als Bail Organa, Joel Edgerton als Owen Lars en Bonnie Piesse als Beru Lars. En er keerde, helemaal aan het einde van Obi-Wan Kenobi, nog iemand terug. Lees alleen versie als je het einde van Obi-Wan Kenobi al gezien hebt.

Obi-Wan Kenobi-cameo
In Obi-Wan Kenobi roept Kenobi meermaals zijn oude leermeester op. Hij hoopt door hem geleid, geholpen, te worden. Maar pas in aflevering 6 heeft hij zijn oude band met de Force terug en zien we Qui-Gon Jinn!

Liam Neeson speelde de rol weer voor Obi-Wan Kenobi, en is nu dus een force ghost. Die verschijnt nadat Obi-Wan een jonge Luke Skywalker ontmoet heeft, en de woestijn van Tatooine intrekt om een nieuw thuis te vinden.

Obi-Wan Kenobi eindigde met een heel kort gesprek tussen de twee. Een mooie terugkeer, want fans hoopten al sinds de mentor van Obi-Wan in The Phantom Menace vermoord werd door Darth Maul, op zijn terugkeer.


Bron: GamesRadar

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Liam Neeson

Populair nieuws