search
'Lord of the Rings' doet iets heel vernieuwends
Series / Nieuws

'Lord of the Rings' doet iets heel vernieuwends

The Lord of the Rings: The Rings of Power doet delen echt compleet anders dan de films.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Lord of the Rings: The Rings of Power gaat Orks uitgebreid verkennen. Deze week kregen we de eerste foto's van Orks in de serie, en zagen we veel gedetailleerdere wezens.

Maar die details gaan verder gaan alleen het design van de Orks. We gaan ook hun cultuur verkennen. En we horen via Jamie Wilson, die verantwoordelijk is voor de make-up afdeling van Lord of the Rings: The Rings of Power, dat we ook vrouwelijke Orks zien. In de serie keren de wezens terug uit het duister.

Helemaal terug van weggeweest
"Ze waren min of meer verdwenen. Iedereen nam aan dat ze uitgeroeid waren. Maar in werkelijkheid hadden ze zich in het duister teruggetrokken, in kleine groepjes, zich verborgen en in tunnels geleefd, min of meer onder Midden-Aarde," begon Wilson.

"Dat was de enige manier waarop ze zich konden verbergen, want ze waren natuurlijk zo lang opgejaagd. Dus nu zie je ze terugkeren, terwijl ze voor het eerst verenigd worden onder een zogenaamde nieuwe leider die hen aanvoert."

Dat niet alleen: we zien straks ook voor het eerst een vrouwelijke Ork. "Er is ook nog een Ork specifiek, die heel erg sterk en lang is, en een heerlijk gevecht heeft met een van de elfen. Ik denk, ik vermoed, dat fans dat een favoriet moment gaan vinden."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen