3 dikke aanraders (series) op Netflix om direct te kijken

3 dikke aanraders op Netflix om nu te kijken

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Bram de Groot, 25 juni 2022 13:46

Heb je nog tips nodig voor goede series op Netflix? Dan zijn onderstaande uiteenlopende uitstekende series mogelijk iets voor jou.
The Lincoln Lawyer | Kijk nu | 1 seizoen
Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière - en zijn bekende Lincoln - weer op als hij een moordzaak aanneemt. Met onder meer Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton, Angus Sampson, Jazz Raycole en Christopher Gorham. Deze serie debuteerde recent op Netflix.


Peaky Blinders | Kijk nu | 6 seizoenen
Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen. Recent werd het zesde en laatste seizoen online gezet. Met namen als Cillian Murphy, Sam Neill, Helen McCrory, Paul Anderson, Iddo Goldberg, Annabelle Wallis en Tom Hardy.


Dark | Bing nu! | 3 seizoenen
Als een kind vermist wordt, gaan vier families verwoed op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties. Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Maja Schöne, Karoline Eichhorn, Sebastian Rudolph, Anatole Taubman hebben de belangrijkste rollen.


Lees meer over: The Lincoln Lawyer, Peaky Blinders, Dark

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws