Bedenker 'Game of Thrones' over spin-off met Jon Snow

Bedenker 'Game of Thrones' over spin-off Jon Snow

Ook de werktitel van de spin-off is bekend en die is simpelweg Snow.

Bram de Groot, 25 juni 2022 om 13:07

Binnenkort verschijnt House of the Dragon op HBO Max, een prequelserie die zich 200 jaar voor Game of Thrones afspeelt. Mogelijk krijgen we spoedig ook een vervolgserie te zien over Jon Snow van acteur Kit Harrington. George R.R. Martin heeft zin in die serie.
"Ja, het was Kit Harrington die ons op het idee bracht," onthulde de maker van Game of Thrones. "Ik kan je de namen van de schrijvers en showrunners niet vertellen, aangezien die nog niet zijn vrijgegeven om te vertellen, maar Kit heeft ze ook binnengebracht."

"Het is zijn eigen team, en ze zijn geweldig," sloot Martin af in zijn meest recente blogpost.

Vervolg op einde van seizoen 8
In het laatste seizoen van Game of Thrones leerde Jon Snow zijn ware identiteit. Hij is namelijk Aegon Targaryan, de ware erfgenaam van de Iron Throne. Na het vermoorden van Daenarys (Emilia Clarke), om haar van de macht te houden, werd Jon gedwongen om een leven in ballingschap te kiezen in de Nachtwacht.

In plaats van bij de Night's Watch te blijven, ging Jon naar het noorden van de muur om bij de Wildlings en zijn wolf Ghost te wonen. De serie gaat zich richten op wat er afspeelt na deze gebeurtenissen.


Bron: George R.R. Martin

Lees meer over: Jon Snow, Snow, Game of Thrones, HBO Max

Populair nieuws