Dit moest de superheldenorgie in 'The Boys' doen van Amazon

Dit moest de superheldenorgie in 'The Boys' doen

Prime Video had slechts 1 notitie ten aanzien van de grote orgie in The Boys.

Jim Pedd, 27 juni 2022 om 08:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eindelijk was vorige week vrijdag Herogasm te zien, een schokkende aflevering van Prime Video-serie The Boys waarin we een grote superheldenorgie te zien krijgen. Maar niet alles kon door tijd en budget en nu leren we via Eric Kripke dat Amazon 1 opmerking had.
Kripke vertelde tegenover Variety dat Amazon 1 opmerking had over de aflevering. Dat is dat kijkers zich op elk moment ervan bewust moesten zijn dat de orgie echt iets van superhelden was. Dat maakte het voor de makers mogelijk om heel wat grappen en effecten toe te voegen.

Orgie in The Boys
"De enige opmerking die we van Amazon kregen, was een goede, namelijk: 'op elk moment moeten we begrijpen dat dit een superheldenorgie is, en niet gewoon een orgie'. We voegden achteraf heel wat grappen en visuele effecten toe," begon Kripke.

"Ik hou er bijvoorbeeld van dat er een Starlight-vibrator rondzweeft op dat feestje. Die zat oorspronkelijk zeker niet in het script. Dat hebben we pas later bij de visuele effecten toegevoegd. Er zijn een boel van dat soort momenten van dingen die op de achtergrond gebeuren."

Hij vond het heerlijk, maar weet dat de comic veel gestoorder was. "Daarin zaten dingen die ik letterlijk en figuurlijk niet aan wilde raken. Wij zochten duidelijk naar de juiste toon en de balans, waar we altijd mee worstelen: wat is lekker gestoord, maar gaat niet te ver?"
Bron: ComicBook

Lees meer over: Prime Video, The Boys, Amazon, Herogasm

Populair nieuws