'The Boys'-fans draaien helemaal door na superheldenorgie

'The Boys'-fans draaien helemaal door na orgie

De serie The Boys doet weer helemaal waar fans op hadden zitten hopen.

Jim Pedd, 25 juni 2022 09:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

We hebben er best even op moeten wachten, maar eindelijk is The Boys seizoen 3 gekomen met de aflevering waar vermoedelijk heel wat fans met smart op hebben zitten wachten.
The Boys kwam deze week namelijk dan eindelijk met de Herogasm-aflevering. Fans zijn verbaasd door de intense actie, over-the-top seks en het geweld in de aflevering.

The Boys en Herogasm
Het creatieve team van The Boys heeft het Herogasm natuurlijk enorm neer gezet. Het is een in-universe orgie die bezocht wordt door Supes van Vought, maar bevat aan het eind ook een bizar gevecht tussen Homelander, Soldier Boy en Billy Butcher.Heel wat fans laten op sociale media van zich horen. Zo vinden heel wat kijkers het eindgevecht in de aflevering van The Boys de beste van de hele serie. Anderen vinden vooral het moment waarin Marvin helemaal onder de lichaamsvloeistoffen komt te zitten bizar en The Deep wordt natuurlijk gesnapt terwijl hij intiem is met een octopus.

De Herogasm-aflevering is gebaseerd op zes comics van Garth Ennis, met illustraties van John McCrea en Keith Burns. We volgen het team van The Boys dat het jaarlijkse feestje van Vought-helden bezoekt, waar die Supes allemaal gestoorde fantasie├źn uitleven.
Lees meer over: The Boys, Prime Video, Amazon, Eric Kripke, Herogasm

Populair nieuws