search
Ondanks einde 'Stranger Things' komt er veel meer
Series / Nieuws

Ondanks einde 'Stranger Things' komt er veel meer

De makers van Stranger Things werken nog aan nieuwe series, blijkt weer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things is een grote hit bij Netflix. De serie krijgt echter nog maar een paar toevoegingen. We krijgen 1 juli het tweede deel van seizoen 4 te zien en dan komt seizoen 5 naar Netflix en is het gedaan.

Althans, met de 'moederserie'. De Duffer-broers, Matt en Ross, die Stranger Things bedacht hebben en maken en ook schrijven samen met Shawn Levy, hebben al jaren geleden nagedacht over de mogelijkheid van spin-offs. Het duo blijkt een duidelijk plan te hebben, en had daar weer een mooie update over.

Stranger Things-toekomst
Enkel acteur Finn Wolfhard weet waar de eerste spin-off van Stranger Things om moet gaan draaien. Tegenover Variety vertelden de broers daarover.

Duidelijk is dat de Stranger Things spin-off tegelijk met Stranger Things seizoen 5 gemaakt wordt (maar niet tegelijk opgenomen wordt). Ze duiken er dieper in zodra de VFX van seizoen 4, deel 2, af zijn.

"De reden waarom we nog niets gedaan hebben, is omdat we het niet willen maken om de verkeerde redenen. Wij dachten heel lang: 'is dit iets dat we zouden willen maken, zelfs als het niet verbonden zou zijn aan Stranger Things?' En absoluut. Zelfs als we de Stranger Things-titel weg zouden denken, is het iets waar we enthousiast over worden. Maar het is niet. Het wordt anders dan wat iedereen verwacht, zelfs Netflix."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen