Gwendoline Christie staat open voor 'Game of Thrones'-terugkeer

'Game of Thrones'-ster staat open voor terugkeer

Game of Thrones-ster Gwendoline Christie staat open voor een terugkeer als het personage Brienne of Tarth.

Niels Arts, 27 juni 2022 10:56

Hoewel Game of Thrones tot een controversieel einde kwam, leeft het universum door. Meerdere prequels en sequels zijn in productie, dus bestaat de kans dat bekende gezichten een terugkeer maken. Geldt dat ook voor Gwendoline Christie, die Brienne of Tarth speelde?
Een aantal van de prequel-series die rondom Game of Thrones in ontwikkeling zijn, heten House of the Dragon, Tales of Dunk and Egg, 9 Voyages, Flea Bottom en [/i]10 Thousand Ships[/i]. Op de eerste van dat lijstje na, zijn het allemaal werktitels voor series in pre-productie.

Terugkeer van Brienne of Tarth
Maar in een prequel-serie zou Brienne of Tarth niet kunnen verschijnen. Daar is een sequel voor nodig. Laat die nu net onofficieel aangekondigd zijn, in de vorm van de Jon Snow-serie. Is dit mogelijk een platform voor Brienne of Tarth om terug te keren?

Kijkend naar het einde van Game of Thrones is dit onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk. Hoe dan ook, dit zegt Brienne-actrice Gwendoline Christie over haar rol als Brienne:

"Ik zal oprecht altijd zo dankbaar zijn voor de mogelijkheid om Brienne of Tarth te spelen. Ik hou enorm van het personage en het is een personage dat me ├ęcht aansprak, wat niet vaak voorkomt."

En iets later:

"Ik denk dat ik altijd blij zou zijn om naar Brienne terug te keren, maar dat moeten we maar zien. Ik ben enorm blij om andere dingen te doen, hele andere dingen. Ik hou van vooruit kijken, ik hou van verdergaan."

Kortom: hoewel Christie openstaat voor een eventuele terugkeer als Brienne of Tarth, hoeft het niet perse van haar. Ze is net zo blij met het ontdekken van nieuwe rollen.

Voorlopig lijkt de mogelijkheid zich sowieso nog niet voor te doen, dus het zou zomaar eens kunnen dat we het laatste van Brienne of Tarth al in 2019 gezien hebben.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Brienne of Tarth, Gwendoline Christie

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws