Speelt Jeffrey Dean Morgan in 'The Boys' seizoen 4?

Jeffrey Dean Morgan in 'The Boys' seizoen 4?

The Boys-maker Eric Kripke is in gesprek met Jeffrey Dean Morgan voor een rol in het vierde seizoen van de serie.

Niels Arts, 27 juni 2022 10:19

Jeffrey Dean Morgan, recentelijk vooral bekend van zijn rol als Negan in The Walking Dead, sluit zich mogelijk aan bij de cast van The Boys seizoen 4. Hij is in gesprek met de maker van de serie.
De maker van de serie, Eric Kripke, heeft al eens eerder met de The Walking Dead-ster samengewerkt, namelijk als showrunner van de eerste vijf seizoenen van Supernatural. Nu zijn de twee in gesprek voor een rol in seizoen 4 van The Boys.

Jeffrey Dean Morgan in The Boys
Het scheelt dat Morgan, in de woorden van Kripke, een enorme fan is van The Boys. Eerder probeerde Kripke Morgan al aan te stellen voor het huidige seizoen, maar is er niet van gekomen.

"Jeffrey Dean Morgan is een superfan van The Boys, dus hij en ik zijn in gesprek. We proberen iets te verzinnen voor seizoen vier. Er is nog niets definitief, maar hij en ik zijn aan het praten en e-mailen om te kijken of we iets kunnen doen met zijn druk tijdschema. Dus, ben daar op voorbereid."

Of Jeffrey Dean Morgan in The Boys seizoen 4 gaat verschijnen, lijkt dus vooral af te hangen van zijn drukke planning. Vindt hij nog een gaatje om in de superheldenserie op te duiken? Wie weet.

Voor seizoen 3 rekruteerde Kripke ook al een voormalig Supernatural-ster, namelijk Jensen Ackles. Hij speelt Soldier Boy in de serie.

Bron: Comic Book Movie

Lees meer over: The Boys, Amazon Prime Video, Eric Kripke, Jeffrey Dean Morgan, The Walking Dead

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws