search
Hulu heeft besloten 'Woke' te cancellen

Hulu heeft besloten 'Woke' te cancellen

Het is volgens Hulu einde verhaal voor de serie over het leven van de Afro-Amerikaanse cartoonist Keith Knight.

Mitchell van Vuren
Hulu heeft besloten geen nieuwe seizoenen meer te maken van de serie Woke. Dat heeft de streamingdienst bekendgemaakt via Deadline. Er zijn in totaal twee seizoen verschenen over het leven van een gediscrimineerde Afro-Amerikaanse cartoonist.

De live-action komedieserie zag het licht in september 2020 en vertelde het verhaal van Keef, dat is gebaseerd op het leven van de Afro-Amerikaanse cartoonist Keith Knight.

In de serie speelden Lamorne Morris, Blake Anderson, T. Murph, Sasheer Zamata en JB Smoove. Knight zelf produceerde de serie, samen met Marshall Todd, Anthony King, Maurice "Mo" Marable, Richie Schwartz, John Will, Will Gluck en Eric Christian Olsen. Eerder dit jaar rondden zij de productie van de laatste afleveringen af.

Waar ging de serie over?
In de serie staat Keef op het punt door te breken in de mainstream, maar wordt plots etnisch geprofileerd door de politie. De kijker maakt vervolgens mee hoe Keef niet alleen meer bewust wordt van de ongelijkheid en onrechtvaardigheid omtrent racisme, maar ook hoe hij immateriële objecten begint waar te nemen. Het maakt zijn leven tot een puinhoop, voor slechts twee seizoenen dus…

Helaas is dit dan het einde voor de serie, maar voor de geïnteresseerden zijn de eerdere seizoenen nu nog te streamen bij Hulu.

Bekijk de trailer van seizoen 1 hieronder.

Aanbevolen artikelen