search
Professionele bokser gecast naast Jodie Foster in 'True Detective' seizoen 4
Series / Nieuws

Professionele bokser gecast naast Jodie Foster in 'True Detective' seizoen 4

Het opmerkelijke seizoen krijgt naast een bijzondere cast ook een speciale filmlocatie: IJsland.

Het nieuwe seizoen van True Detective komt eraan onder de naam True Detective: Night Country. Eerder is al bekendgemaakt dat Jodie Foster een hoofdrol zal spelen, maar ze krijgt nu ook een bijzondere tegenspeler: professionele bokser en actrice Kali Reis.

Kali Reis zette haar eerste stap in de filmwereld in 2021 met de thriller Catch the Fair One. Daarnaast is zij professioneel bokser en heeft meerdere titels gedragen in meerdere gewichtsklassen. Haar score is nu 19 overwinningen, 7 verliezen en één gelijkspel.

Naast deze twee beroepen is Reis ook een publieke spreker en een supporter van de 'Missing and Murdered Indigenous Women and Girls'- beweging. Ze leert jonge vrouwen, die vooral 'native americans' zijn, hoe ze zowel fysiek als vocaal terug kunnen vechten tegen de wereld om hen heen.

Reis in de nieuwe True Detective
Een rol in True Detective past Reis als een maatpak. Het zal überhaupt een speciaal seizoen gaan worden door, ten eerste, de keuze voor IJsland als filmlocatie. Ten tweede zal het seizoen niet worden geregisseerd door Nic Pizzolatto, die de eerdere seizoenen heeft gemaakt. Zijn vervanger is Issa López, die eerder de horrorfilm Tigers Are Not Afraid heeft gemaakt.

De synopsis van het nieuwe seizoen luidt als volgt: "Wanneer de lange winternacht begint in Ennis, Alaska, verdwijnen zes mannen uit het Tsalal Arctic Research Station zonder enig spoor. Om de zaak op te lossen worden detectives Liz Danvers (Foster) en Evangeline Navarro (Reis) geconfronteerd met de duisternis in henzelf, en moeten ze de afschuwelijke geheimen opgraven die onder het eeuwige ijs bevroren liggen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen