search
Dood van Batman krijgt eerste 'behind-the-scenes'-beelden uit 'Gotham Knights'

Dood van Batman krijgt eerste 'behind-the-scenes'-beelden uit 'Gotham Knights'

David Alexander Miller, de acteur van Bruce Wayne in de serie, deelde de eerste beelden van de dood van The Bat.

Mitchell van Vuren
De opnames van de superheldenserie Gotham Knights zijn in volle gang, en de acteur van Batman, a.k.a. Bruce Wayne, deelde op sociale media de eerste beelden van het onafwendbare moment, dat de motor vormt van de hele serie: de dood van Batman.

De serie Gotham Knights van The CW zal zijn pijlen richten op Turner Hayes (Oscar Morgan), oftewel de geadopteerde zoon van Bruce Wayne, in samenwerking met meerdere kinderen van de tegenstanders van 'The Dark Knight'.

Deze nieuwe generatie zal namelijk de schuld krijgen voor de dood van Batman, en zullen het hele eerste seizoen nodig hebben om hun naam te zuiveren. Tegelijkertijd zullen zij zichzelf moeten bewijzen als de nieuwe beschermers van Gotham tegenover haar bevolking.

De dood van Batman op Insta
Acteur David Alexander Miller heeft onlangs op Instagram de eerste beelden gedeeld over de gruwelijke dood van de superheld, waar een hoop bloed bij aan te pas is gekomen. Zie de post hieronder.

Bekijk op instagram

De dood van Batman betekent niet dat we hem maar één keer zullen zien. De verwachting is dat de held vaker zal langskomen in de serie middels flashbacks, zodat zijn relatie met Turner substantie kan gaan krijgen.

In oktober 2022 zal de serie verschijnen via The CW.

Aanbevolen artikelen