Nieuwe details 'Horizon'-serie online gespot

Nieuwe details 'Horizon'-serie online gespot

Dankzij de betrouwbare gamejournalist Jeff Grubb hebben we wat meer details gekregen over de Horizon-serie die in ontwikkeling is.

Niels Arts, 29 juni 2022 om 07:52

Voor wie het nog niet gehoord had: er komt een Netflix-serie aan gebaseerd op de Horizon-franchise van Sony. Heel veel is er nog niet over bekend, maar onlangs zijn er wel nieuwe details aan het licht gekomen.
Die details komen van de betrouwbare gamejournalist Jeff Grubb, die de laatste tijd overal wel iets over te vertellen lijkt te hebben. De Horizon-franchise, die bestaat uit de door de Nederlandse studio Guerrilla Games gemaakte games Horizon Zero Dawn en Horizon Forbidden West, krijgt binnenkort een eigen Netflix-serie.

Horizon op Netflix
Waar onlangs al onofficieel bekend werd gemaakt dat de serie Horizon 2074 gaat heten en niet direct het verhaal van de games na gaat vertellen, is nu onthuld wie er aan de serie gaat werken.

De crew bestaat onder andere uit Jack Boem (The Boys, What We Do in the Shadows), Adam Bocknek (The Boys, Resident Evil: Welcome to Raccoon City) en Michele Brady (The Expanse, Warehouse 13). Dat is slechts het begin, ongetwijfeld krijgen we de komende tijd steeds meer namen te horen.

Acteurs die in de serie te zien zullen zijn, zijn nog niet bekendgemaakt. De serie bevindt zich echter ook nog in een vroege fase van productie.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Horizon, PlayStation, Sony, Netflix

Populair nieuws