Keert dit 'The Boys'-personage ooit terug?

In seizoen 3 van The Boys ontmoette we Jamie de Supe-Hamster, een personage uit de comics. Maar zien we hem ooit nog terug?

Niels Arts, 29-06-2022 08:29

The Boys seizoen 3 is in volle gang, en we hebben al veel memorabele personages ontmoet. Maar niet alle personages hoeven menselijk te zijn. Recent heeft The Boys-maker Eric Kripke zich uitgelaten over een bepaald beestje waar we dit seizoen kennis mee maakten.
We hebben het hier over Jamie de Supe-Hamster. Compound V, het middel waarmee de superhelden gemaakt worden, kan namelijk ook gebruikt worden op dieren. Met alle gevolgen van dien.

Jamie de Supe-Hamster
Jamie de Supe-Hamster wist namelijk aardig wat chaos te creëren toen The Boys hem tegen het lijf liepen in Rusland. Het beestje, dat er in eerste instantie misschien onschuldig uitzag, was verantwoordelijk voor een zeer lugubere moord.

Gaan we Jamie de Supe-Hamster ooit nog terugzien? Eric Kripke beantwoordde onlangs die vraag:

"Ik zou het geweldig vinden om deze hamster terug te brengen. Jamie komt uit de comics en was een beetje een cameo, een daadwerkelijk geliefd personage. En als ik een manier kan vinden om die hamster van Rusland naar de Verenigde Staten te krijgen, dan zou het ik leuk vinden om hem terug te brengen."

In de comics speelt Jamie een grotere rol dan in de serie. Hij pleegt meer bloederige moorden, totdat Hughie hem uiteindelijk mee naar huis neemt als een huisdier. Dat kan dus nog altijd gebeuren in de serie!

Het derde seizoen van The Boys is momenteel bezig op Amazon Prime Video.

Bron: Comic Book

Lees meer over: The Boys, Amazon Prime Video, Jamie, Eric Kripke

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix