search
Contract Melissa Benoist verlengd bij The CW, maar niet voor 'Supergirl'
Series / Nieuws

Contract Melissa Benoist verlengd bij The CW, maar niet voor 'Supergirl'

In de nieuwe serie zal zij, net als in 'Supergirl', een journalist gaan spelen.

Het was even onduidelijk wat er met Melissa Benoist, de actrice van Supergirl uit de gelijknamige serie, zou gaan gebeuren na het afronden van de serie in 2021. Gelukkig heeft Warner Bros., die samen met CBS Entertainment Group de eigenaren van The CW zijn, laten weten dat haar contract bij hen is verlengd en dat er een nieuwe serie in ontwikkeling is: The Girls on the Bus.

Benoist staat er natuurlijk niet alleen voor. De producenten Greg Berlanti en Sarah Schechter van Supergirl worden meegenomen naar de nieuwe serie als uitvoerende producten. Berlanti Productions, waar zij onder werken, staat ook wel bekend als de studio achter The Arrowverse.

Veteraan Julie Plec wordt tevens ingeschakeld als uitvoerend producent. Zij heeft zich al mogen bewijzen als schrijver en uitvoerend producent van The Vampire Diaries. Zij zal samen met Amy Chozick de serie gaan schrijven. De showrunner van de serie wordt Rina Mimoun.

Waar zal de serie over gaan?
De serie is een adaptatie van een boek van eerdergenoemde Amy Chozich. De bestseller Chasing Hillary: Ten Years, Two Presidential Campaigns, and One Intact Glass Ceiling gaat over vier vrouwelijke journalisten, die elke beweging volgen van een lange lijst aan presidentskandidaten in de VS.

Benoist zal dan één van de vier journalisten gaan spelen tijdens dit mediaspektakel met voldoende drama, schandalen en liefdesaffaires. Wanneer de opnames gaan beginnen of de serie uit zal komen is voor nu nog onbekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen