Netflix is klaar met nieuwste grote serie

Netflix klaar met nieuwste grote serie

De opnames voor de live action-serie Avatar: The Last Airbender zijn afgerond.

Bram de Groot, 29 juni 2022 om 15:07

Ondanks wat mindere cijfers aan de kant van het aantal abonnees, blijft Netflix grote ambities hebben op het gebied van grote nieuwe series. Een van die series is en live action-verfilming van de bekende animatieserie Avatar: The Last Airbender. En die serie is nu klaar met de opnames.
Welke verhaallijn de serie gaat volgen is nog niet bekend. De serie van productiebedrijf Avatar Studios gaat natuurlijk wel het universum verkennen dat ons de Vuurnatie, Earth Kingdom, Water Tribe en Air Nomads introduceerde. Er zijn geruchten dat de serie zich vooral gaat richten op Kyoshi, Zuko en Korra, al worden ook anderen genoemd.

Avatar The Last Airbender is overigens niet de enige live action-serie van Netflix gebaseerd op een geanimeerd origineel. De hoop is wel dat de kwaliteit hoger ligt. De vorige live-action anime-aanpassing op Netflix, Cowboy Bebop slaagde er niet in om na het eerste seizoenen een vervolg veilig te stellen.

Begin 2023 op Netflix?
Momenteel heeft de streamingdienst de lippen stijf op elkaar wat betreft de releasedatum van de live-action-aanpassing. Toch is de verwachting dat de serie begin 2023 op de streamer verschijnt.

Bron: Comic Book

Lees meer over: The Last Airbender, Netflix

Populair nieuws